Heerlijk avondje is gekomen.

En een heerlijk avondje was het zeker. Afgelopen 5 december heeft Damesdispuut Iuno Sofia samen met haar Nova’s het Sinterklaasfeest gevierd. Zelfs Eline en Romana mochten wij bij deze avond verwelkomen! Deze twee kanjers kregen het namelijk voor elkaar om aan de andere kant van de wereld, via Skype, het Sinterklaasfeest met ons te vieren.

 

ISsint13

Met dank aan Jorrit Kort voor deze foto.

Met vier verschillende soorten pepernoten, bier, sangria en ijsthee zaten wij er warmpjes en goed voorzien bij. Voor ieder lag er een prachtig, inspiratievol en vooral creatief gedicht klaar, we hebben er van genoten!

Langzaam maar zeker gaan ook wij richting de kerstdagen en op naar een paars turquoise 2014!

Teken ik in Wijsheid, Kunst en Kracht,

Anne ten Haaf
Scriptor der Damesdispuut Iuno Sofia.

Geef een reactie