Summer vibes, intro vibes.

De zomer begint al weer op z’n einde te raken, maar wij zijn nog volop aan het genieten! Iedereen is op vakantie geweest en we zijn allemaal weer helemaal opgeladen. Van Griekenland tot Spanje en van Turkije tot Polen, wij hebben weer cultuur kunnen snuiven, cocktails kunnen drinken en de nodige dosis vitamine D is weer binnen!

De tofste week van het jaar komt er weer bijna aan en wat hebben wij er ZIN IN! Dit jaar zijn wij met zes dames vertegenwoordigd op de introductieweek van Almere! Het beloofd net als vorig jaar weer een groot feest te worden. Met Esther, Linda en Simone als mama, Chantal als bar, Anne als activiteiten en Barbra als hoofd beveiliging, hebben we onze kansen goed gespreid en zijn wij overal te vinden! Wij kunnen niet wachten en wij zijn heel benieuwd wat voor moois deze intro ons weer zal brengen!

PROSIT IUNO SOFIA!

Teken ik in Wijsheid, Kunst en Kracht,

Simone Hibma

Scriptor der Damesdispuut Iuno Sofia

Geef een reactie