We zijn weer begonnen!

Ondanks dat het weer de laatste dagen lijkt mee te zitten, zijn de summer vibes ondertussen alweer even verdwenen. Sommige dames zitten nog met hun hoofd in de zon en in de herinneringen aan de Introductieweek, jeetje wat was dat weer een feestje! Trots om daar onderdeel van te mogen zijn!
Maar met het einde van de Introductieweek begon ook weer de start van het nieuwe schooljaar. Gelukkig heeft elk nadeel zijn voordeel en onze sociƫteit is dus weer open en daarmee genieten we flink van de after school hours.

Binnenkort begint ook een leuke periode, tijdens het afgelopen jaar en de intro zijn ons verschillende wijze, creatieve en sterke meiden opgevallen… Wij houden jullie in de gaten en jullie ons misschien ook wel! Bijna tijd voor een kennismaking dus, natuurlijk onder het genot van een lekkere borrel!

PROSIT IUNO SOFIA!

Teken ik in Wijsheid, Kunst en Kracht,

Barbra Matton
Praeses der Damesdispuut Iuno Sofia

Geef een reactie