LUSTRUM IUNO SOFIA 5 JAAR

Gisteren op 10 mei 2016 is Damesdispuut Iuno Sofia 5 JAAR geworden! LUSTRUM! Zo gaaf, wat een mijlpaal! Wat zijn wij trots! Wij hebben dit heerlijk gevierd met onze leden, reünisten en oud-leden! Na een heerlijk diner bij La Maison Almere, gingen wij richting S.P.A. De Dromedaris waar we de avond hebben ingeluid met prosecco en gouden glitters. Wat een super toffe cadeaus hebben we gekregen van het bestuur der [‘endzjin] S.V.E.I.A. en alle disputen! Allemaal super bedankt! Wij voelden ons super jarig en de prosecco vloeide rijkelijk. Gelukkig hebben we de foto’s nog!
Morgen is het eindelijk zover; WE GAAN OP LUSTRUMREIS! Naar bestemming onbekend! ZO SPANNEND! We hebben er heel veel zin in en wij kunnen niet wachten tot ons volgend lustrum!

IMG_3713a

Dat ons prachtige Damesdispuut nog heel wat jaren mag voortbestaan met heel veel Wijze,Kunstige en Sterke vrouwen! PROSIT IUNO SOFIA!

Teken ik in Wijsheid, Kunst en Kracht,

Simone Hibma

Scriptor der Damesdispuut Iuno Sofia

Geef een reactie