#lustrumIunoSofia

WE ZIJN NAAR BUDAPEST GEWEEST! En wat hebben we genoten! Allereerst wilt het bestuur de Lustrumcommissie nog een keer super erg bedanken: ‘Dames jullie hebben enorm je best gedaan!’ We hebben heel veel gezien en gedaan, wat hebben ze daar prachtige gebouwen en musea! Volgens mij hebben we genoeg foto’s en filmpjes gemaakt. Ook hebben we heerlijk gegeten en ook genoeg gedronken! Elke avond was het weer feest! Maar ja, wat wil je anders, als de cocktails minder dan 4 euro kosten ;-). We hebben het enorm naar onze zin gehad en hebben heel Budapest laten zien wie we zijn! Het weekend hebben we afgesloten in de prachtige spa van Budapest, wat een echte aanrader is! We kunnen zeker niet wachten tot ons volgende Lustrum, wie weet waar we dan weer naar toe gaan..

20160512_225322

Prosit Iuno Sofia!

 

Teken ik in Wijsheid, Kunst en Kracht,

 

Simone Hibma

Scriptor der Damesdispuut Iuno Sofia

Geef een reactie