Introductieweek 2016!

Woehoeee, de introductieweek van Stichting Introductie Almere gaat morgen alweer van start! Om 10:00 komen de eerste feuten aan!
Wij gaan met 10 Iuno Sofia medewerkers sterk die kant op. Een veelzijdig team met Linda in de Introleiding, Deborah als Hoofd-Activiteiten, Simone, Manon en Chantal als Mama, Anita en Natasja als Activiteiten, Esther als Bar en Daisy en Sanne als Audio/Video team!
Wij hebben er zin in om een stapel nieuwe studenten te verwelkomen in het studentenleven van Almere en kennis te laten maken met [‘endzjin] en ons prachtige damesdispuut Iuno Sofia. Voor alle feuten: veel plezier met de introductieweek!
Mocht jij nou denken; ‘dat, Iuno Sofia, dat lijkt mij wel wat. En Wijsheid, Kunst en Kracht, dat past ├ęcht bij mij!’, spreek een van ons dan zeker aan!
Tekenen wij in Wijsheid, Kunst en Kracht.

 

Geef een reactie