Leden

Praesidium 2017-2018

 

sannePraeses der Damesdispuut Iuno Sofia

Sanne van der Horst

HOI HOI dit is Sanne en je wordt altijd vrolijk als je haar ziet! Met haar aanstekelijke lach en grote dosis gezelligheid is het altijd een groot feest met deze dame! Samen met haar wederhelft Daisy studeren zij Officemanagement op Windesheim. Deze van origine Lelystadse is vaak in de soos te vinden. Zo vaak dat ze nu zo in haar bedje kan rollen op Dichterhof 99. Ze een heuse sportfanaat en is regelmatig in de sportschool te vinden!

 

 

ManonScriptor der Damesdispuut Iuno Sofia

Manon van Breukelen

Deze student pedagogiek houdt van en werkt met kinderen. Maar als ze kinderen uit beeld zijn, gaat ze los! Ze woont op Dichterhof, dus ze is altijd in voor een borrel in de sociëteit. Ze is spontaan en gezellig. Een musical bekijken hier, uit eten daar, met Manon is er altijd genoeg te beleven! Maar daarnaast is dit een wijze dame waar je ook serieuze gesprekken mee kan voeren. Samen met haar allerliefste Esther beleven ze de mooiste avonturen!

 

 

natasjaQuaestor der Damesdispuut Iuno Sofia

Natasja van der Meer

Met haar Bachelor op zak en nu haar Pre-Master op de uni, studeert deze wijze dame nog eventjes door! Nu trotse bewoonster van het Iuno Sofia Paleis op Dichterhof 57, is onze Natas geregeld in de soos te vinden. Ze is lief, knap, grappig en soms een beetje naïef, maar zeker niet op haar mondje gevallen! Altijd in voor spontane avonden en brengt graag een ijsje voor je mee! Onze Natas is sportief en in de zomer regelmatig op het water te vinden!

 

 

Leden

CharlotteCharlotte Duiverman

Tweede lichting 2012, Quaestor 2012-2013 2013-2014, Praeses 2014-2015

Rustig, stil, en dan: BAM! Deze dame is kenner in het maken van de prachtigste opmerkingen wanneer je ze niet ziet aankomen. Zij heeft al behoorlijk wat ervaring op bestuurlijk gebied: Quaestor bij [‘endzjin], Quaestor 2013-2014 en Praeses 2014-2015 bij Iuno Sofia. Deze dame hoef je echt niets meer te vertellen! Zij laat overduidelijk weten wat ze wel en niet leuk vindt. Met haar wens om de wereld op een culturele wijze te ontdekken, zit ze hier meer dan prima op haar plek!

 

 

simone

Simone Hibma

Vierde lichting 2014, Scriptor 2015-2016, Praeses 2016-2017

Deze knappe dame woont in het Iuno Sofia paleis en is bezig met het behalen van haar diploma als verpleegkundige. Als hoofd sportcommissie laat zij menig [‘endzjin]-lid zweten tijdens de sportactiviteiten. Daarnaast zet zij zich inmiddels al 2 jaar in voor het bestuur van Iuno Sofia als Scriptor en Praeses. Simone staat altijd klaar voor spontane gezelligheid. Siem is zeker niet vies van spontane vakanties! SUPER GAAF!

 

 

romanaEsther Rietveld

Vierde lichting 2014

Onze Esther is altijd in beweging! Naast actieve ondernemingen houdt zij van heel veel gezelligheid; terrasjes, vakanties en shoppen, er is altijd genoeg te beleven! Deze stewardess in spé, is regelmatig op Schiphol te vinden met een Starbucksje in haar hand. Ook binnen de vereniging is zij druk bij de PR-commissie, de barcommissie en uiteraard bij de Sportcommissie (duh). Deze blonde schone is ook zeker niet vies van een feestje! Ojah, als je haar tegenkomt, vraag dan even waar Joost is, ze helpt je heel graag met zoeken.

 

romanaBarbra Matton

Vierde lichting 2014, Scriptor 2014-2015, Praeses 2015-2016

Altijd haar woordje klaar, maar ook een klein hartje op de juiste plaats, dat is onze Bar. Deze tennischick zit vol met power en is niet bij de vrouwen weg te slaan! Deze dame is inmiddels afgestudeerd van de PABO! WOEHOE! Nu fulltime aan het werk als leerkracht in het speciaal onderwijs. Maar gelukkig neemt Bar nog lang geen afscheid van ons prachtige dispuut! Ook al moet ze vroeg op, ze is bijna altijd in onze prachtige sociëteit te vinden!

 

 

DeborahDeborah Bakker

Vijfde lichting 2016

Is er een dokter in de zaal? Je zou denken dat Deborah verpleegkunde zou doen, zo vaak als ze iemand anders, die gewond is, helpt. Zelf heeft ze trouwens ook vaak een dokter nodig, want onhandigheid en Deb gaan hand in hand. Deborah houdt van een biertje en helpt anderen altijd graag! Nog iets waar Deborah bekend om staat is haar creativiteit, dit komt natuurlijk uitermate goed van pas in de bestuursfunctie van manager Activiteiten die Deb in het jaar 2016-2017 binnen [‘endzjin] bekleedt.

 

 

AnitaAnita Bakker

Vijfde lichting 2016

Serieus, slim maar absoluut gevat, dus vergis je niet in Anita. Als pedagogiek student op het Windesheim bewijst ze dat ze weet wat ze wilt, haar Propedeuse had ze immers al snel op zak. Ook even op en neer naar Kopenhagen, om nog meer te leren, is voor Aniet geen probleem! Ondertussen zet Anita zich alweer 3 jaar in voor Endzjin en zul je nog veel van haar gaan horen! Gezelligheid kent geen tijd bij Anita, met een wijntje of biertje is ze van de partij en feest het dak eraf.

 

 

 

ChantalDaisy Hoff

Vijfde lichting 2016

Klein, maar fijn. Zo is onze Daisy. Wees op je hoede, want de rake opmerkingen vliegen je om de oren als je niet oplet. Ongemakkelijk is ze zeer zeker niet! Geef Dais een biertje en ze heeft genoeg te vertellen, natuurlijk met de nodige #hashtags om het verhaal op te leuken! Afgelopen studiejaar is zij begonnen aan een nieuwe studie op het Windesheim samen met haar partner in crime, Sanne. Naast haar studie is ze actief in verschillende commissies en altijd volop aanwezig in de soos. #trotsopdaisy

 

 

 

ChantalChantal van Steenoven

Vijfde lichting 2016

Lief, zorgzaam en altijd begaan met anderen, zo is Chantal. Maar deze dames houdt ook heel erg van “mannensporten”, ze staat bekend als iemand die “zuipt en boert als een kerel, maar ’s ochtend weer als nette dame binnenstapt”! Dat komt misschien door haar studie Industrieel Product Ontwerpen, waar ze omringt is met mannen. Deze chick woont op Deventerpad als een echte student. Een tweede Chantal in een dispuut levert natuurlijk hilariteit op, maar Chanty heeft haar plekje absoluut gevonden!

 

NinaNina Witteveen

Zesde lichting 2016

Nina studeert Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Windesheim en heeft alweer heel wat puntjes binnen. Ze komt uit 1999 en dat maakt haar het jongste lid van ons dispuut! Maar ondanks dat ze jong is, staat ze altijd haar mannetje. Ze komt voor zichzelf op en weet wat ze wel en niet wil. Haar grootste hobby is slapen, maar als ze in de soos te vinden is, gaat ze los als nooit tevoren! Wil jij een leuke avond beleven, kan je altijd bij Nina terecht!

 

 

 

AnniqueAnnique van Dam
Zesde lichting 2016

Deze dame studeert Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan het Windesheim en weet wat zij wil en geeft dit aan. Zint iets haar niet of juist wel dan weet je dit bij deze eerlijke dame direct. Met een goed gevoel voor humor en veel liefde in haar is zij de juist persoon om een goed en gezellig gesprek mee te voren. Naast een goed gesprek is Annique ook altijd in voor een dansje en een drankje, want daar kan deze dame soms geen genoeg van krijgen. Ze feest graag door tot in de late uurtjes.

 

 

 

AnnaAnna Dasbach

Zesde lichting 2016

Deze prachtige dame behoort tot de nieuwe lichting van ons dispuut. Van het vmbo-kader van het HBO, ja ja dat heeft deze dame goed voor elkaar. Over een paar jaar voor de klas staan, is de droom van onze Anna. Met deze chick heb je altijd een super toffe avond, een biertje of wijntje, dat lust Anna wel. Zet Nick en Simon op en je bent binnen bij Anna. Ze staat stevig in haar schoenen en weet wat zij wilt, en gaat hier met de volle 100% voor.

 

 

Reünisten

Mandy Wertwijn

Oprichter, Praeses 2011-2012, Reünist der Iuno Sofia, Hera

Met trots loopt zij in haar polo rond. Mandy is een ambitieuze dame die hart heeft voor ons prachtige dispuut, Iuno Sofia. Inmiddels heeft zij drie diploma’s behaald en heeft zij afscheid genomen van het studentenleven om plaats te maken voor een voltijd baan. Kletsen, drankje erbij, lachen, gezelligheid. Al werkt deze dame nu, met Mandy heb je gegarandeerd nog steeds een gezellige avond!

 

 

 

Eline Wertwijn

Tweede lichting 2012, Reünist der Iuno Sofia

“Blonde haren, blauwe ogen, uit een sprookjesboek…” Hell no! Deze dame met de blonde krullen heeft haar ouderlijk huis verlaten om te genieten van het studentenleven en hoe kan dat nu beter dan bij het prachtigste dispuut ooit gekend. Dat dachten wij ook. Inmiddels is deze sterke vrouw al een jaar naar Amerika geweest voor haar stage en heeft zij haar MBO diploma behaald. Zij vervolgt nu haar studentenleven in Enschede waar zij aan haar HBO-ICT en Management is begonnen en de leukste feestjes afgaat.

 

Chantal Overmars

Eerste lichting 2011, Scriptor 2012-2013, Praeses 2013-2014

Chantal is een dame klein van stuk, maar met meer ballen dan de gemiddelde vent. Chantal is oprecht en laat absoluut niet over zich heen lopen. Doe je iets wat zij niet vindt kunnen, dan laat ze je dat op haar manier weten: zo direct als het maar kan en wel meteen! De eerlijkheid in deze meid, evenals haar creativiteit en doorzettingsvermogen maken haar een geweldig lid van het dispuut. Inmiddels reünist van ons prachtige dispuut, maar nog volop aan de studie en keihard aan het werk, een echte bikkel!

 

romanaRomana van Meer

Derde lichting 2013, Quaestor 2014

Na veel te hebben betekent voor [‘endzjin] en ons dispuut, heeft Romana haar plekje inmiddels in Hoofddorp gevonden. Hier woont ze samen met vriendlief. Deze dame heeft niet alleen een jaarclub mede opgericht, ook heeft zij zich jaren ingezet voor Stichting Introductie Almere. Met een reis naar Suriname in het verleden, richt zij zich nu op haar werk in de zorg. Met een hart van goud, brengt zij een lekkere hoeveelheid nuchterheid met zich mee. Dus geef een wijntje of colaatje aan Ro en de gezellige avond kan beginnen!

 

romanaAnne ten Haaf

Derde lichting 2013, Scriptor 2013-2014
Lief, schattig, klein en het zachtste stemmetje ooit, dat is onze Anne. Fel, bijdehand, luidruchtig en pokerkampioen, dat is onze Anne ook. Deze Chicago-raised chick is gek op boeken (aan de muur). Vanaf 2012 is ze hoofdredactie van de [‘en-z!ne] geweest, maar inmiddels reünist geworden en hard aan het werk in de verslavingszorg. Deze roodharige dame kan met haar creativiteit de meest verlepte theezakjes omtoveren tot ware kunstwerken. Onze creatieveling is bij Iuno Sofia ook helemaal op haar plaats en al is ze dan al afgestudeerd, klaar met Iuno is zij nog lang niet!

 

Lianne Eskenss

Oprichter, Scriptor 2011-2012, Praeses 2012-2013

Enthousiast, slim en creatief. Media is haar ding en als een waar lettermonster is zij jarenlang hoofdredactrice van het magazine van de vereniging geweest. Deze wijze dame is inmiddels afgestudeerd en hard aan het werk in het grote mensen leven, wij zijn zo trots op haar! Inmiddels reünist geworden en op weg om haar rijbewijs te halen! In de zomer regelmatig te vinden in het park voor een rondje Weerwater! Naast haar grote liefde voor Iuno Sofia en muziek, is zij het gelukkigst als zij met haar snowboard de pistes af kan raggen.

 

 

romanaLinda Brugman

Vierde lichting 2014

Een blauwe plek of een zere teen, niets is te ingewikkeld voor zuster Linda. Afgestudeerd als een echte verpleegkundige gaat zij elke uitdaging aan. Er is altijd tijd voor een leuke babbel, een lach of een gekke dans, voor Linda is niets te gek! Samen met haar grote liefde Daniël maakt zij de soos regelmatig onveilig, maar heeft zij inmiddels ook tijd vrij gemaakt voor een werkend bestaan. Gelukkig nog steeds dichtbij, Linda werkt namelijk in het Flevoziekenhuis!

 

 

myrthe

Myrthe Kieft

Vierde lichting 2014, Quaestor 2016-2017

Ze is knap, lief en heeft altijd een lach op haar gezicht. Maar kan ook zeer scherp uit de hoek komen als je dat niet verwacht! Deze sterke vrouw heeft niet één maar twee(!) studies tegelijk afgerond, dat vinden wij supertof. Myrthe is nu druk aan het werk en inmiddels samenwonend in Almere-Buiten! Naast haar drukke baan is zij ook nog Quaestor 2016-2017 van ons mooie Damesdispuut. Heb je zin in sushi, stappen, shoppen, een high tea of een crea bea-middag? Dan ben je bij Myrthe aan het juiste adres!

 

Oud leden

Iris

Oud-lid der Iuno Sofia, Oprichter, Quaestor 2011-2012

Blond haar, blauwe ogen, benen om jaloers op te zijn en het liefste meisje die je ooit hebt ontmoet, dat is Iris. Zij laat de harten van de mannen harder kloppen! Maar hoe hard al die mannen ook hun best doen, deze dame doet alleen wat ze zelf wil. Bovendien heeft deze dame haar eigen hengst al gevonden. Iris is creatief, sportief en houdt rekening met de mensen om haar heen. Iris is dan wel oud-lid, maar er wakkert altijd een IS-vuurtje in haar hart!

 

 

Kyra Bisslik

Oud-lid der Iuno Sofia, Eerste lichting 2011

Van het warme Aruba naar het superkoude Holland is deze surfchick gekomen. Met haar grote wens om diergeneeskunde te studeren, belandde zij bij [‘endzjin] en daar schittert ze vanaf het eerste moment. Om zo’n dame konden wij als dispuut natuurlijk niet heen. Deze meid is lief, stoer, sterk, moedig en heel loyaal. Zij gaat voor vrienden en familie door het vuur en is een trots oud-lid van Iuno Sofia!

 

 

 

Lamindah2Lamindah Karbet

Oud lid der Iuno Sofia, Derde lichting 2013

Deze dame heeft een lieve lach en bezorgt de mannen knikkende knieën, maar let op, ze is iemand die absoluut niet over zich heen laat lopen. Deze onverschrokken amazone heeft het afgelopen jaar haar diploma Paardenhouderij behaald en bikkelt nu verder op het HBO toegepaste psychologie. Samen met haar mannetje, hond, kat en vogel maakt zij het mooie Amsterdam onveilig. Ook al is Lamindah oud-lid, een stukje Iuno zal zij altijd bij zich dragen. Want zonder pul in haar hand voelt deze dame zich niet compleet.