Geven jullie ook feesten?

 In

Natuurlijk! Zonder een goed feest op z’n tijd is er weinig aan je studententijd!

Valentijnsfeest
Een van onze tradities is het vieren van Valentijn. Want, wat is er mooier dan de liefde? Wij organiseren al sinds onze oprichting het Valentijnsfeest voor [‘endzjin]. Ieder jaar verbinden wij hier een leuk creatief thema aan! Zoals: The LoveBoat, Paris at night, CrazyCouples en Love @ first Swipe bijvoorbeeld. Er wordt niet alleen maar gezwijmeld, maar er wordt natuurlijk gewoon keihard gefeest zoals alleen Iuno dat kan!

DIES
Natuurlijk wordt onze verjaardag nooit overgeslagen. We vieren op 10 mei altijd onze DIES. Verkleed, versierd, we pakken altijd flink uit en vieren dit altijd in de soos.

PubQuiz
Een avondje in de soos vol ‘ouderwetse’ gezelligheid én je leert er ook nog eens meer dan van al die suffe tentamens! Teams van 4 strijden tegen elkaar wie er de meeste antwoorden goed heeft. Weet jouw team het meest over geschiedenis, over bier of zijn jullie compleet op de hoogte van het reilen en zeilen in de vereniging? Schuif vooral aan, neem een speciaalbiertje en wellicht gaat jouw team er wel met de hoofdprijs vandoor die editie!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt