Wat zijn jaarlijks terugkomende evenementen die Iuno Sofia doet?

 In

We hebben ieder jaar zeker een aantal mooie evenementen op de planning staan! We gaan er graag samen op uit. We doen zoveel, dat we het niet allemaal kunnen opnoemen. Van avonden chillen op de bank tot samen op vakantie..

Introductieweek
We beginnen ieder schooljaar altijd met de Introductieweek van Stichting Introductie Almere. We heten graag alle nieuwe studenten welkom in het Almeerse studentenleven. We zijn tijdens die week terug te vinden als Mama’s, in de Introleiding, als Hoofden en natuurlijk ook in de commissies.

Feestmaand
December staat altijd in het teken van alle feestdagen. We vieren elk jaar een Sinterklaasavond met elkaar. Een leuke hilarische avond met gedichten, cadeau’s en gekkigheid. [‘endzjin] houdt ieder jaar een kerstgala, een hoogtepunt in het jaar. Alle Dames trekken haar mooiste galajurk uit de kast, gaan vooraf samen make-uppen, naar de kapper en tijdens een schrikkeljaar houden wij ons eigen diner met onze galadates. Ook staat de Derde Kerstdag altijd op het programma! Fijn samen de feestdagen vieren met een heerlijk diner en met de nodige wijntjes. Vaak plakken we in januari er ook nog een Nieuwjaarsdiner aan vast!

Activiteiten en weekendjes weg
We hebben met het hele dispuut jaarlijks toffe activiteiten. Twee keer in het jaar organiseert onze activiteitencommissie een toffe dag. We gaan dan iets actiefs, interessants, uitdagends of creatiefs doen; het matcht altijd met onze kernwaarden en is altijd memorabel. Ook gaan we een keer per jaar een heel weekend weg samen. Wat gebeurt tijdens het weekendje weg is natuurlijk geheim, maar elk weekend is tot nu toe onvergetelijk geweest! Oh ja, en vergeet natuurlijk ons ‘onofficiële-maar-toch-ondertussen-officiële’ jaarlijkse Eftelingbezoek niet!

Honkbaltoernooi
We houden wel van een wedstrijdje! Ieder jaar reizen we af naar Purmerend om daar met een eigen Iuno-team mee te doen aan het Honkbaltoernooi van de Flying Petrals!

Vakanties
Van wintersport tot zonvakantie. Après-skieën en van de pistes af knallen tijdens de [‘endzjin] wintersport. Of samen richting de zon naar het zuiden van Europa touren op zonvakantie. Er zijn altijd Dames die samen erop uit trekken om meer van de wereld te zien. Wist je dat er zelfs twee Dames samen op wereldreis zijn gegaan?

Lustrum
Een keer in de 5 jaar is het echt groot feest! Dan vieren we ons Lustrum. Hier hoort natuurlijk een groots feest bij! Ook organiseert de Lustrumcommissie een prachtige Lustrumreis. We gaan dan verder dan de landsgrenzen! Tijdens ons eerste Lustrum is ons 5-jarig bestaan goed gevierd en hebben we Budapest onveilig gemaakt.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt